Μικρά που έμειναν στο Περιθώριο

Carl Tanzler – Η παράφορη αγάπη και η νεκροφιλία – Μικρό Βιογραφικό – Φωτογραφικό άλμπουμ

Ο Carl Tanzler γεννήθηκε στην Dresden της Γερμανία, στις 8 Φεβρουαρίου του 1877.

Νεαρός θα φύγει για Αυστραλία και θα ξανάρθει πίσω στις αρχές του 1920 όπου θα παντρευτεί και θα κάνει 2 παιδιά.

Αργότερα θα βρεθεί στην Αμερική, στο Zephyrhills της Florida, όπου θα εργαστεί σαν τεχνικός ακτινολογίας στο ναυτικό νοσοκομείο του Key West.

Το 1931 θα γνωρίσει την Maria Elena Milagro de Hoyos όπου την ερωτεύεται. Έπασχε από φυματίωση και ήταν στο τελικό στάδιο. Προσπάθησε να την σώσει, με κάθε τρόπο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μην μπορώντας να την ξεπεράσει, κάθε βράδυ επισκεπτόταν το μαυσωλείο της, στο νεκροταφείο.

Τον Απρίλη του 1933, αποφάσισε να κλέψει το άψυχο σώμα της από το μαυσωλείο και να το πάρει σπίτι του, ώστε να μην πηγαίνει καθημερινά στο νεκροταφείο και να τον βλέπουν.

Εκεί, θα προσπαθήσει να κρατήσει το σώμα της όσο πιο φρέσκο γινόταν, βάζοντας διάφορα καλώδια για να σταθεροποίησή τον σκελετό της, γυάλινα ψεύτικα μάτια για να φαίνεται αληθινή, κερί για να φαίνεται όμορφο το δέρμα της αλλά και πολλά μυρωδικά ώστε να μην μυρίζει. Επιπλέον, την έντυνε με φορέματα και της έβαζε χρυσαφικά.

Το κρυφό του μυστικό θα ανακαλυφθεί από ένα μικρό παιδί, που τον είδε την νύχτα να χορεύει με μια κούκλα. Αυτό έκανε την αδερφή της de Hoyos να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά έτσι πήγε στο σπίτι του και βρήκε το άψυχο σώμα της.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Carl Tanzler και έκαναν νεκροψία στην κοπέλα. Ανακάλυψαν ότι έβαλε ένα χάρτινο σωλήνα στα πόδια της, σχηματίζοντας έναν αυτοσχέδιο κόλπο. Ο ίδιος, δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι διέπραξε νεκροφιλικές πράξεις.

Στην δίκη του, αρκετός κόσμος έδειξε συμπόνοια, λέγοντας πως τα έκανε όλα λόγω της αγάπης που της είχε.

Έζησε μόνος το υπόλοιπο της ζωής του και άφησε την τελευταία του πνοή στις 03 Ιουλίου 1952. Ανακάλυψαν το πτώμα του 3 εβδομάδες μετά.

 

Άμα γουστάρεις, ακολούθησε το Περιθώριο στο Google News

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.