Όταν νιώθω αδύναμος

Όταν νιώθω αδύναμος και μονάχος θυμάμαι τα λόγια της μάνας μου. “Καρδιά μου, η αναπηρία είναι σωματική, το πνεύμα σου είναι ελεύθερο”.

…….

Και εγώ έτσι κάνω. Όταν νιώθω νωχελικός και παραπονιέμαι για όλα, θυμάμαι τα λόγια της μάνας αυτού του παιδιού και ντρέπομαι. Μου δίνει κουράγιο..

Previous Post
Next Post

12 Comments

 • Για τη φωτογραφία δεν έχω να πω παρά μόνο πως με κάνει να νιώθω αδύναμη…
  Καλό είναι να διδασκόμαστε από τους άλλους, αλλά καλό είναι να μην αδικούμε και τον εαυτό μας. Έχουμε κι εμείς δικαίωμα να παραπονιόμαστε πού και πού. Έτσι κι αλλιώς μια ματιά στον καθρέπτη μας λύνει τις όποιες απορίες!
  Καλημέρα, Chris! 🙂

 • Συμφωνώ με το Κατερινάκι.
  Δυστυχώς ή ευτυχώς πάντα στο κόσμο θα υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα απ’ τα δικά μας. Αν μπορούμε, είναι καλό να βοηθήσουμε, μας κάνει ανθρώπους. Μα και το να χανόμαστε στο βάρος των προβλημάτων μας καμιά φορά κι αυτό ανθρώπινο είναι.
  Καλό απόγευμα!

  • Καλημέρα Μαρίνα. Όπως βλέπεις συμφωνώ με την Κατερίνα και ειδικά μ’ αυτό που είπες, “είναι καλό να βοηθήσουμε, μας κάνει ανθρώπους”. Αλήθεια όμως αυτό μας κάνει ανθρώπους.

 • Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι, όταν νιώθεις αδύναμος κάνε κάτι για να σε ξεκουράσει, είναι αυτό ακριβώς που θα σου δώσει και το κουράγιο Αυτό που βλέπω στη φωτογραφία είναι ένας μικρός που κάνει κάτι που τον ξεκουράζει 🙂
  Καλή ξεκούραση!

 • Η μητέρα πολύ σωστά στο είπε, Χρήστο!
  Κανείς δεν μπορεί να φυλακίσει το πνεύμα μας, αν δεν του το επιτρέψουμε! 😉

  ΑΦιλιά καρδιάς και ελεύθερα!

 • Και γω το ιδιο παθαινω. Σκεφτομαι ποσο πιο δυνατα εχουν σταθει ατομα με αδυναμιες και προσπαθω να σταθω στα ποδια μου.

 • Αγαπώ τις αδυναμίες στους ανθρώπους. Πήξαμε στους “τέλειους” με τις αδυναμίες τους καλά κρυμμένες…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: